Iwillsurvive/wowhunter

Go down

Iwillsurvive/wowhunter

Post  wowhunter on Fri 29 May - 3:43

Salut

Sunt managerul echipei Iwillsurvive. Cred ca majoritatea ma cunosteti de pe forumul RBBA si cel Romanesc (in special din cauza comentariilor mai acide  Very Happy ).
Nume: Marian
Varsta: 30
Ocupatie: IT
Localizare: Romania, Ploiesti
Status: Inca necasatorit si fara copii dar fac demersuri pentru a corecta aceasta situatie
In urma discutiilor "constructive" din treadul "Nationala Romaniei sez 31", aflu de acest site si ma inscriu (sa pot raspandii aciditatea mea si aici Razz ).
Obiectivele mele pe buzzer nu sunt nici un secret, sa antrenez si sa ma clasez mai sus de locul 5. Regretul meu e ca atunci cand m-am hotarat sa antrenez sa fac performanta nu am luat romani sa antrenez (nici nu prea erau), s-ar fi simtit in finantele mele atatea sezoane cu 2 romani in echipa.
Am avut o tentativa sa candidez la nationala, dar m-am razgandit avand in vedere ca talentele mele de comunicare cu userii BB sunt prea directe si cred ca as fi fost mult mai slab decat Nankatsu. Mare lucru nu se poate scoate dupa parerea mea la nationala in acest moment. fara recuperari si libere pierzi meciuri la limita. Am mai zis si asta pe forum. din ce am inteles unele se corecteaza.
In caz ca se intreaba cineva de un e wowhunter, eram in perioada cand mi-am facut echipa dependent de world of warcarft si clasa mea favorita era hunterul, iar echipa se numeste Iwillsurvive pentru ca jucam cu huterul pe ramura de survival. acum sigurele jocuri pe care le mai practic sunt Hattrick, Sokker si evident Buzzer.
avatar
wowhunter
Pitiful

Posts : 13

Back to top Go down

Re: Iwillsurvive/wowhunter

Post  philoumiha on Fri 29 May - 7:18

Salutare!

Ma bucur sa vad manageri motivati (cel putin interesati de echipe nationale). Este o evolutie buna in comunitatea romaneasca.

Oricum, daca Tsubasa va ramane singur, va fi greu pentru el, are nevoie de oameni alaturi de el. Cel putin pentru a discuta.

Poti sa fii acid, nici-o problema! Doar sa nu uiti sa dai pe enter de cand in cand! Poti sa dai si 2 consecutive! Very Happy
avatar
philoumiha
Prominent

Posts : 1724
Age : 39

Back to top Go down

Re: Iwillsurvive/wowhunter

Post  tudortudor on Fri 29 May - 8:39

Salutare si bine ai venit!


Sa ai grija cu necasatoria si copiii. Sa nu incurci ordinea Very Happy

Romani se gasesc foarte greu, si dat fiind ca multi dintre noi cautam, pretul lor creste destul de tare de fiecare data cand sunt pe piata.

In momentul de fata nu se poate scoate mare lucru intr-adevar. Dat fiind ca am reusit sa mai animam putin acest forum voi incerca sa postez ceea ce consider eu a fi generatia urmatoare. Numai timp sa fie pentru toate.

Cu recuperarile este si va fi foarte complicat. Recuperarile sunt scumpe si ca bani si ca potential. Ai nevoie de un jucator cu potential mare, si bani sa il finantezi.

tudortudor
Average

Posts : 748

Back to top Go down

Re: Iwillsurvive/wowhunter

Post  philoumiha on Fri 29 May - 9:05

Despre recuperarile, la noi in Franta, am decis sa privilegiam un nivel decent de recuperare pe fiecare pozitie. De exemplu, daca ai 7 Rbd la exteriori, 11 la SF, poti sa iti permiti sa ai doar 16 pe interiori si sa dezvoltezi alte carac. E destul de eficient. Asa stam bine la recuperare. Eu sunt convins ca cel mai important este nivelul general a echipei.


Bineinteles, oricum trebuie jucatori cu potential mare.
avatar
philoumiha
Prominent

Posts : 1724
Age : 39

Back to top Go down

Re: Iwillsurvive/wowhunter

Post  wowhunter on Fri 29 May - 11:02

tudortudor wrote:Sa ai grija cu necasatoria si copiii. Sa nu incurci ordinea Very Happy
Ei si cu tine acum. Ideeal ar fi casatorie si apoi copiii, acum cum o iesi Razz . Nu as fi nici primul nici ultimul care o ia pe dos
avatar
wowhunter
Pitiful

Posts : 13

Back to top Go down

Re: Iwillsurvive/wowhunter

Post  jokeru on Sun 12 Nov - 18:43

Cum merge planul ? Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
jokeru
Pitiful

Posts : 26
Age : 38

http://www.reghinbulls.weebly.com

Back to top Go down

Re: Iwillsurvive/wowhunter

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum