Soimul

Go down

Soimul

Post  Soimul on Sat 17 Aug - 18:51

Salutare,

Eu sunt Soimul si nu am nevoie de descriere.(punct) bounce bounce bounce 

Mda, deci, asadar si prin urmare, cum spuneam adineauri, eu sunt Soimul ( Falconidae ) de mic copil, pentru ca impreuna cu al meu frate cutreieram prin muntii din Buzau si am stabilit aceasta denumire de recunoastere ( by the way, el era Corbul).

Ma mai distrez mult scriind o lectura plictioasa pentru voi? bounce bounce bounce 
Am inceput bb prin sez 13( se poate vedea pe statistici, mda)..damn...ceva noi bai Soimule?!?!


Gata. Serios acum. Ma numesc Mihai, am 26 ani abia impliniti ( traiasca eu, la multi ani mie). Ca sa fim corecti, il cunosc personal pe MC de prin sezonul 13 bounce bounce bounce  De atunci si activez pe aici. Momentan activez in campul muncii stand la un birou si uitandu-ma la un monitor ( de ar fi asa simplu ce fac....)...mai multe nu zic, ca pe urma ne injuram reciproc lol!  Asta...in viata reala. A, locuiesc in Ploiesti, dar nu dau eu acum 100k sa-mi pun si orasul langa denumirea echipei mele ( economic rules).

back to my digital life....patronez echipa Disturbed, cu o sala imensa ( 15000 locuri), pe care am denumit-o intuitiv Inside the Fire. Imi place sa fiu in top si in acelasi timp sa si antrenez( in majoritatea timpului se cam bat cap in cap). Am antrenat pentru U21 ( Florentiu, CJ rezerva). Acum trag de al 2-lea om, sper sa ajunga titular ( Savoiu).

Imi place enorm sa antrenez exterior. Sincer, cred ca doar vreo jum de sezon am antrenat interior...si cred ca niciodata om de interior:) De asta poate are MC incredere in mine sa am grija de exteriorul U21...tks man.

So...anyone questions?


P.S. Tocmai ce am schimbat meniul din bb in engleza Basketball poate asa invat si eu toate denumirile si nu le mai incurc lol! 
avatar
Soimul
Awful

Posts : 80

Back to top Go down

Dupa...o jumatate de an!

Post  jokeru on Mon 3 Mar - 22:55

Iata vine in cale ...eu  Basketball 
Si  bounce  ca nu e greu
Am citit ce aveai de spus  Arrow 
Si m-am gandit sa-ti dau raspuns.

Asa deci si prin urmare
Ce mai zici din departare?  Very Happy 
Prin urmare asa deci... Rolling Eyes 
Te salut si ne vedem....la meci  Wink Basketball
avatar
jokeru
Pitiful

Posts : 26
Age : 38

http://www.reghinbulls.weebly.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum